Pensioenfondsen

TWPpensioen is van mening dat de pensioenfondsen een betere marktpositie in de pensioensector kunnen verkrijgen door het transparant inzicht geven in de PPW’s (pensioenpotwaarde) en kostentransparantie per deelnemer.  Dit leidt tot een beter financieel resultaat, waardoor een “best in class” performance tot de mogelijkheden behoort! Daarvoor heeft TWPpensioen vier producten ontwikkeld:

Product 1: inzicht in de pensioenpot waarde (PPW) op pensioengerechtigde leeftijd (PPPW) en de huidige leeftijd (HPPW) van de pensioendeelnemer. Introductieprijs € 10,= per pensioendeelnemer.

Product 2: transparante waarde opbouw (TWP), d.w.z. inzicht in de administratiekosten, vermogensbeheerkosten en transactiekosten, alsmede inzicht in de ingelegde premie van de werkgever en werknemer én de behaalde beleggingsopbrengst op pensioendeelnemers niveau. Introductie prijs € 20,= per pensioendeelnemer.

Product 3: Hetzelfde als product 2 PLUS een vergelijking met de “best in class”-performance uit de peergroep. Introductieprijs €40,= per pensioendeelnemer.

Product 4: totale pensioen check (TPC), d.w.z. tevens transparantie in de cumulatieve kosten, ingelegde premie en beleggingsopbrengsten alsmede de pensioenpot waarde (PPPW en HPPW) op pensioendeelnemers niveau. Dit inzicht kan alleen in samenwerking met de werkgever, pensioendeelnemer en zijn of haar op pensioenfonds worden gekregen. Introductieprijs € 80,= per uur

Voorbeeld: De “best in class” pensionfonds heeft een betere kostenratio gecombineerd met een hoger beleggingsopbrengst dan uw eigen organisatie. De TWPpensioen methodiek maakt transparant aan welk knoppen gedraaid kan worden om zelf de “best in class” pensioenfonds te worden.

Interesse?

Ja ik wil meer informatie
pensioensector